Ga op je gevoel af.
Dat doen wij ook.

Sfeer en gezelligheid, dat vind ik belangrijk in onze zaak. Zoals ik al zei: niets moet, alles mag. Ik wil dat je je goed voelt als je binnen bent. Of dat nu komt door de persoonlijke aandacht die we je geven, door het luisterend oor dat we je bieden of door het eerlijke advies dat je van ons krijgt. Gevoel is alles. Als dat niet goed zit, zit geen enkel kledingstuk goed. Wij doen daarvoor echt ons best. Met ‘wij’ bedoel ik Rudy, Jolanda, Mariëlle, Marion en mezelf.

Paulien Linssen Testimonial

Paulien Linssen

Makes you be-you-tiful

"Ik ben op mijn 15e begonnen als zaterdaghulp bij een modezaak in Maasbracht. Vanaf die tijd ben ik eigenlijk altijd in de modebranche blijven werken. In maart 2006 ben ik mijn eigen zaak Paulien Linssen Mode gestart. Ik geniet ervan om klanten te helpen bij het kiezen van mode en lingerie die echt bij hun past. Mode is voor mij een verlengstuk en uiting van je persoonlijkheid. Fracomina, Rosner en Sani Blu zijn een paar van mijn favoriete kledingmerken, maar ik heb er nog veel meer. Voor lingerie staan PrimaDonna en PrimaDonna Twist op nummer één. Zelf draag ik het liefst een pantalon of jeans met een leuk shirt en een lekker zittende blazer."
Rudy Laumen

Rudy Laumen

Makes you be-you-tiful

"Ik sta al vanaf dag één bij Paulien Linssen in de winkel. Meestal op dinsdag en donderdag, maar dat wisselt regelmatig. Mode is gewoon leuk om te doen, in het bijzonder lingerie. Het omgaan met mensen en het luisteren naar hun verhalen, dat maakt dit werk zo leuk voor mij. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal. Een ervaren modeverkoper zei ooit tegen mij: 'Mode nimmt dich mit auf eine fantastische Reise. Es ist wie Magie'. En zo is het ook echt. Pasvorm en kwaliteit heb ik hoog in het vaandel staan. Kleding moet passen én passen bij jou als persoon. Maar natuurlijk ook op dat moment in de mode zijn. Dat vind ik voor mezelf én voor onze klanten belangrijk."
Jolanda van Oost

Jolanda van Oost

Makes you be-you-tiful

"Ik werk 15 jaar in de modebranche en al bijna 6 jaar bij Paulien Linssen. Ik heb geen vaste werkdag. Als Paulien me nodig heeft, ben ik er. Mode is voor mij echt een hobby. Ik vind het heerlijk om met klanten van alle leeftijden om te gaan. Rosner en Poools zijn toch wel de merken waar ik het meest van houd. Zelf voel ik me het prettigst in een spijkerbroek met shirt."
Marion Strijp Hol

Marion Strijp-Hol

Makes you be-you-tiful

"Ik ben in 2015 bij Paulien Linssen begonnen. Je vind me vooral op de zaterdagen in de winkel. Persoonlijk vind ik het erg leuk om onze oudere klanten te helpen en te adviseren. We hebben een veelzijdige modezaak en dat maakt dit werk natuurlijk erg afwisselend. En het team van dames waarmee ik werk is erg leuk. Ik houd zelf met name van de modieuze boven- en onderkleding van o.a. Rosner, Emily van den Bergh en PrimaDonna."

Mariëlle Thomassen

Makes you be-you-tiful

"Ik werk al meer dan 35 jaar in de damesmode en doe dit dan ook nog elke dag met heel veel plezier. Sinds augustus 2021 werk ik bij Paulien Linssen Mode en ben meestal op woensdag, donderdagmiddag en vrijdag aanwezig. Ik zie mijzelf ook niet als een mode verkoopster maar meer als een mode adviseur en vind het leuk om klanten te adviseren of het nu om boven- of onderkleding gaat. Een tevreden klant geeft jezelf ook een goed gevoel."

Be yourself. Be-you-tiful.

Kunnen we jou ergens mee helpen?

Vragen of opmerkingen omtrent jouw aankoop? Informatie nodig? Wij helpen je graag verder.

Contact opnemen